/ Allmänt /

Det är inte du, det är jag.

Hello!
Idag så har jag varit i skolan, började med lite engelska, var titta film oh några hör övningar, sen var det massa möten med elevrådet och sedan karaktär i en oh en halv timma, sen var det möte igen! Blir så när man är ordförande!
Sedan tog det av till Ikea med min griniga lilla Kevin! Köpte två nattduks bords lampor! Oh nya ben till sängen! Vilken skillnad det blev! Aja.. Sen när vi skulle åka hem.. För att hämta Kevins pengar.. Så sätter vi oss på 12, Kevin säger att den går till station, mycket riktigt, dock väntade det oss en 1 oh en halv timmes buss resa! Haha helt plötsligt var vi i Knivsta kommun, känslan när man inte visste var man var! x) dock blev Kevin mycket trevligare oh glad! Oh då blir jag glad! :D haha aja, vi anländer till station, Kevin blir törstig oh köper en mer (festis?) för 19 kr på nå dyr kafeteria vid Katalin, haha det skönaste är.. Att han tar hål på den lilla cirkeln.. Jag får dricka lite.. Sedan slänger han bort sugröret oh säger att man är cool när man dricker så oh att han gjorde så när han var liten!! Haha har aldrig garvat så mycket! xD så himla gullig! Bah " vaddå?brukade inte du göra så??" haha! Näääe! ;] du ger en verkligen ett gott skratt varje dag <3 det är drf jag älskar dig.
Sen så hämtade Micke Kevin oh mamma hämtade mig. Jag åkte oh handla med mamma oh sedan var det hem oh montera grejerna oh käka! Blev så himla bra! As nöjd med mitt rum! Har pysslat till en tavla också, det är sånt jag blir sugen på när jag är ensam och inte har något att göra! Men nu ligger jag här, ensam i min säng oh längtar efter älsklingen <3 dock ska jag ringa honom nu, sen blir det natti natti för min del! Puss hej!