/ Allmänt /

I See Fire

Jag har aldrig förlorat ett djur, för jag har haft samma katter i 12 år. Alltså gick jag i sexårs, när vi fick dig. Igår vaknade jag upp vid 13 tiden och gick upp och frågade vart mamma och pappa skulle ''djur akuten'' då visste jag direkt att du var så pass sjuk att det var dax att åka in med dig. Efter att ha sätt dig ligga på lisas får skin i någon vecka, med dina störa underbart söta ögon tittandes på en medans du andats tungt visste jag att idag kanske var den sista. Vi fick säga hejdå ordentligt medans du absolut inte ville vara i buren och sedan åkte ni iväg... Efter någon timme kom mamma och pappa hem, pappa kom in och sa att.. '' nej...''.. Tuss var så pass dålig att hon bara hade vänt sig om i buren medans dom körde och sedan lagt sig ner, bekvämt.. som hon alltid brukar ligga och sedan somnade hon in.. lugnt och skönt bak i en bil.. 
 
Efter 12 år med dig, så gick du bort så himla fort, eller aa.. det känns fort. Det har bara gått en dag och jag ser hur ljuset där ute där du är begravd lyser och man vill bara ha tillbaka dig, din lilla tjockis..  
 
Vi kommer alltid älska och sakna dig och just nu gör allt så himla ont, det går inte att hålla tillbaka tårarna. Sov gott tuss, du kommer alltid finnas i våra hjärta. ♥
Ed Sheeran – I See Fire
Sonja Aldén – Du är allt
Passenger – Let Her Go - Acoustic
The Fray – You Found Me
Rihanna – Stay