/ Allmänt /

Small Bump

Många säger att man ser i en tjejs leende när hon är kär och att man ser i killars ögon när dom är. Jag har sett det 1 gång i hela mitt jävla liv, jag ville verkligen inte slita blicken ifrån dina ögon, men samtidigt blev jag så generad, för att mitt fåniga leende fick dig att förstå att jag kände exakt samma sak för dig. Allt hade varit perfekt om vi bara pratade, om vi komunicerade precis som vi gjorde från första början. Jag vet inte vad som har hänt med oss, men från min vinkel är jag så rädd att bli sårad igen, att jag inte vågar le, att saker som du skojar om ska vara seriösa i bakgrunden, att det där '' jag älskar dig '' bara är något du säger för att du tror att det hjälper att säga. 
 
jag tvekar inte en minut på att kalla dig min man, pappa till mina barn. För du får mitt hjärta att hoppa dom där extra slagen, när jag tillåter mig själv att ta emot dina ord. Många säger till mig att vi kanske har gått för fort fram, att vi kanske inte känner varandra tillräckligt bra eller att vi kanske helt enkelt inte passar ihop? Men jag vet, jag vet att du är det ända jag vill ha. Det vi behöver är kominication, allt går inte att glömma och gå vidare ifrån, åtminstone så funkar inte jag så! Man kan inte bara lägga saker och ting åt sidan, det går inte, jag behöver prata för att kunna gå vidare från saker, så att jag vet att även du går vidare från saker. 
 
Det var länge sen jag verkligen gav upp allt och tillätmig själv att släppa allt, att bara för engångs skull bara gråta, få ut all skit som jag sitter inne på, på allt som tynger ner mig. Idag gjorde jag de, på väg hem från skolan,hemma och inför min bästa vän även min egna mamma. Det jobbigaste är att personen som egentligen behöver se de, aldrig får se de för att jag vägrar att visa mig svag för honom, jag kan fälla en tår framför honom, men aldrig släppa tyglarna helt och bara visa hur ont jag har, hur mycket han sårar mig med sakerna han faktiskt gör, som han bara vill att jag ska glömma och gå vidare ifrån. jag fick höra ett ''citat'' en gång '' Det är orden som sårar ''. 
 
Och ja, det är faktiskt dom där jävla orden.. som har tagit kål på mig. 
Ed Sheeran – Small Bump
Fonky Fresh – Välkomnar ljuset (feat. Kewd )