/ Allmänt /

Still into you.

Jag vill börja detta med att säga att jag älskar dig, jag älskar dig och allt som kommer med dig.. Du är något som jag ALDRIG någonsin kommer kunna jämnföra med något, för jag har inte orden som passar in på det jag känner för dig.  För sen dag ett har du varit mitt allt, sen dag ett har du haft mitt hjärta i din hand, sen dag ett har du bara kunnat kolla på mig med dina gulbruna ögon och fått mig att le. Du är något otrolig. 
 
Alla som kommer läsa detta, kommer säkert tycka att jag är super cheese och bara ljuger ihop massa ord bara för att det ska låta bra, men du som läser detta.. Om du tror och tycker så, så kan vi gärna mötas upp och se mig i ögonen och se hur j**** mycket jag älskar den här pojken. För varje dag som går med dig, känner jag hur lyckan byggs upp inom mig, för du gör mig hel Niclas. 
 
Oavsett vad du väljer, så är jag evigt tacksam att jag fått lära känna dig, att jag har fått chansen att älska dig och varit din flickvän i 1 års tid. Du är och kommer alltid vara, min allra bästaste vän. Min blick för dig, kommer aldrig någonsin förändras. Du är min andra halva och det kommer aldrig ändra sig. Oavsett vad du vill, så kommer jag alltid finnas där för dig, oavsett om jag inte kommer vara runt om dig längre, så kommer du ändå ha möjligheten att skriva till mig när vardagen tar emot. Oavsett vad du väljer, kommer jag föralltid älska dig. 
 
''För när solen inte skiner mer och regnet bara faller ner
då vill jag vara bredvid dig
du är det finaste som finns
du är det vackraste jag vet
och när evigheten tagit slut 
och ingenting är som förut
då vill jag hålla din hand
för jag älskar dig även när du hatar mig''
 
Wyclef Jean – Divine Sorrow
Pankbanken – Helt otrolig
Dani M – Allting jag har