/ Allmänt /

Wrap Your Arms Around Me

Jag vill vara din och enbart din, ingen annans. Men jag vill fortfarande kunna andas, leva och de e med dig. Jag vill gå där du går, andas den luften du andas och leva livet med dig. 
 
Men de finns dagar som jag känner mig som bort glömt, inte värd att ha någonting och så otroligt extremt jobbig. jag vill kunna se dig i ögonen och bara se lyckan i det hela att det äntligen är du och jag, för just nu känns de inte ens som du vill ha mig, varken älskad eller behövd. Jag vill att du ska se på mig med dina ögon och bara le, le med hela kroppen som du alltid gjort, men det gör du inte!
 
Ibland undrar jag om du sitter och tänker tillbaka på det gamla du hade, om dom var mycket bättre på att älska just dig och visa dig, att det var bara du som gällde för dom! När jag kollar tillbaka på ditt gamla, känner jag mig så fruktansvärt dålig..Dom visade överallt, på deras facebook, instagram, bilddagboken ja allt! att dom älskade bara dig och du gjorde de samma för dom och jag har alltid vela ha det så, men nu när jag sitter här så känner jag att jag inte ens är hälften så bra som dom var för dig.. Även fast man inte ska jämnföra ex, är jag jävligt bra på de.. för att det inte känns som jag duger för dig! jag vill ge dig så mycket mer men när jag har gjort de förut, har jag fått förnekelse och en tyst närvaro och jag vill verkligen inte vara med om de igen, ja.. jag är feg! Men jag klarar inte av det ännu en gång, bara ge mig en chans att visa på mitt sätt att jag enbar älskar dig, mer än vad ord och bilder kan förklara, jag hoppas du inser den dagen då du är den ända för mig.. Att när jag har dig, har jag ingen annan! Det är jobbigt att alltid få kämpa i mot vind för att mot bevisa det du säger! Jag hatar när du säger att jag inte älskar dig, att du inte är den ända för mig och snackar om massa killar i min närvaro. Varje ord som du säger, får mig att känna panik, panik för att du ska lämna mig i tro om att jag inte älskar dig, i mitt fall är ''jag älskar dig'' så lite när det gäller dig, som sagt så går det inte att förkla med ord eller bilder, men jag hoppas att du ser de, ser de i mina ögon hur otroligt mycket du verkligen är för mig! 
 
du har gjort så mycket för mig, men jag känner mig så oduglig.. förlåt. 
Snälla ta mig till nästa nivå och få slut på min oro, jag vill ha dig, forever and ever. 
Jag älskar dig Niclas Magnus Granell! ❤
Miley Cyrus – Drive
Radical Face – Second Family Portrait