/ Allmänt /

Everything

Jag måste lära mig att släppa saker som hände för länge sedan, men vissa saker smärtar mer än andra. Jag fattar inte varför jag låter mig lida, jag vill inte veta av det, MEN ÄNDÅ är det jag som tar upp det, tänker på det och låter mig påminnas om det, dag ut och dag in! 
 
jag ser den där bilden.. du håller om henne med samma grepp som du håller om mig med, har samma leende när du kysser henne och man ser hur kär du var då. Varför låter jag mig inte känna samma sak!? det har gått 7 månader ihop med dig och ändå smärtar det varenda jävla dag sen vi blev tillsammans! Varför låter jag mig själv lida? Varför kan inte jag också få gå vidare? Jag vill kunna gå vidare från det som kallas det gamla.. det som känns som igår! 
 
Det är jag som kommer köra oss två i botten om jag inte slutar tänka, om jag inte låter mig själv släppa det gamla. Men jag kanske inte gör det, för att det gamla känns som igår? jag har faktiskt ingen som hellst aning. en sak är jag säker på och det är att jag måste sluta tänka, jag kan inte fortsätta såhär. 
 
Det ska bli så oerhört skönt att få börja spela hockey igen, alla tankarna flyter iväg till något annat ställe.
 
 
Ben Howard – Everything
 
en otroligt hemsk bild på mig själv, men det får gå för denna gången.