/ Allmänt /

Tusen bitar

När du skriker okontrollerat hatiska ord och när du känner hur kroppen inte får någon luft, skriker du ännu högre, musklerna krampar och tårarna faller ner från dina kinder.Det är då du vet att det aldrig kommer bli densamma igen, för inget i det du har kommer någonsin kunna fixa ditt krossade hjärta. 
 
Idag ville jag kolapsa, bara lägga mig ner och skrika ut all smärta inom mig. För idag gjorde de ont, även fast jag tog ut mycket i förtid, kändes de som att DU hade svikit OSS.  
 
Jag Älskar Dig, jag vet inte hur jag ska visa mer hur jävla mycket jag älskar dig, jag gör allt för dig! jag försöker verkligen att bara hålla käften ibland, att bara låta saker vara men idag var det droppen. Det är första gången vi är ifrån varanrda på flera måndader och det blir kaos, jag vet att du tycker att du inte gjort något fel, men du gjorde felet att såra mig.
 
Jag skrek allt vad kroppen pallade helt okontrolerat, jag minns inte vad jag skrek men antagligen allt jag kände inombords. Nu vet jag hur det verkligen känns att få hjärtat krossat och tilliten bort sliten från dig. 
 
Idag, gav jag upp. 
 
Maia Hirasawa – Tusen bitar
Den svenska björnstammen – Hoppas det är du som förstör
Maroon 5 – Sad