/ Allmänt /

Geronimo

Jag behöver den lätta beröringen igen, kyssarna jag drunknade av, dom långa ute kvällarna med bilen, killen som höll om mig och sa att allt kommer bli bra, han som faktiskt brydde sig om vårat förhållande.. 

Idag gör allt ont, så fort du tittar på mig gör de ont.. Varför gör de så otroligt ont? Är det för att min kropp har ställt in sig på att jag redan förlorat dig? Eller för att jag vet att det aldrig kommer bli som förut? 
Rysningarna går längst hela kroppen, den så otroligt obehagliga känslan av att bara känna att det kanske inte kommer hålla, hur mycket jag än vill det? När vet man att man har förlorat det man hållt som kärast? När är det man ska sluta kämpa, för det man älskar som mest? 
Jag vet faktiskt inte, jag har absolut ingen aning.. Och det gör det inte bättre att jag är helt försvunnen i mig själv, att jag inte har någon aning vad jag ska ta mig till!! 

Dessutom över allt detta,så
Sa jag upplägenheten idag. Min fina lägenhet, där du och jag skapat så fina minnen och har trivts så bra i.. Den 31/1-15 är sista dagen, då är den inte längre skriven på mig..  Och detta är också något.. Har du väntat på att detta ska komma? Att det skulle gå så åthelvete att den sista utvägen var detta, att göra slut på vårat förhållande i samma veva är lättare att förklara bort, än att bara ta slut på de?? Jag vet inte.. Det ända jag vet just nu.. Är att jag fortfarande har en pojkvän och att jag ska upp och jobba imorgon och skulle sovit för länge sen..